Denna knivslida av brun Kydex var en kundbeställning för flera år sedan. Kunden hade köpt ett bälte som knivslidan skulle monteras på. Vid sådana önskemål är det viktigt att mäta och placera nitarna på rätt ställe för att kunna passa bältet innan man börjar att tillverka själva Kydexslidan och speciellt innan man börjar att borra. För att tillverka denna knivslida av Kydex behöver du:

Tillverka en knivslida av brun Kydex

Tips!

Lär dig att tillverka en knivslida av Kydex genom att läsa vår guide, där står också vilka verktyg du behöver. Så här gör du en Kydexslida.

Innan du tillverkar själva knivslidan av Kydex, speciellt innan du börjar att borra hål för nitarna bör du ha tänkt på vilket bältesfäste, hållare eller clip som ska monteras på knivslidan.

 

Denna knivslida av brun Kydex var en kundbeställning för flera år sedan. Kunden hade köpt ett bälte som knivslidan skulle monteras på. Vid sådana önskemål är det viktigt att mäta och placera nitarna på rätt ställe för att kunna passa bältet innan man börjar att tillverka själva Kydexslidan och speciellt innan man börjar att borra.