Vilken tjocklek på Kydex ska man välja?

I vårt sortiment finns det 4 olika tjocklekar på Kydex. Här får du tips om du är osäker på vad du ska välja!

  • 1,5 mm tjock Kydex väljer du om du tycker att vikten är viktig, tunnare Kydex väger mindre. Passar även om du ska tillverka en knivslida till en liten kniv, t ex en liten neck knife. Denna tjocklek kan du också välja om du ska bygga flera lager av Kydex, t ex en knivslida ovanpå en knivslida eller för dekoration.
  • 2 mm tjock Kydex är det vanligaste och det väljer du alltid om du inte har någon av de andra behoven.
  • 2,4-3 mm tjock Kydex väljer du till de största och tyngsta projekten där du vet att du behöver något extra stabilt och vill ha mer att slita på. På grund av detta säljer vi dem endast i större ark på 60*30 cm.
99,00 kr289,00 kr
99,00 kr289,00 kr
129,00 kr339,00 kr
99,00 kr279,00 kr

2 tankar om “Vilken tjocklek på Kydex ska man välja?

    • Knivmaterialteamet says:

      Hej, vi samarbetar inte med någon som härdar knivblad idag. Vi arbetar på att hitta en sådan samarbetspartner i framtiden så vi kan erbjuda denna tjänst. Lycka till, hoppas du hittar någon som kan härda ditt blad.

Lämna ett svar