Beställning av träblock

En del av de trämaterial vi säljer kapar vi själva och köper då in större mängder och storlekar. På grund av detta går det bra för dig som kund att specialbeställa dessa trämaterial. Alla dessa säljer vi i mindre klossar som knivskaft och större bitar som vi kallar Large. De trämaterial vi lagerför just nu är:

Massivt Trä som går att Specialbeställa
  • Lind
  • Teak
  • Ask
  • Padouk
  • Ek
  • Valnöt
  • Päron
  • Mahogny Sipo
  • Körsbär

Hur man specialbeställer

Vilka storlekar vi har för stunden varierar men oftast är tjockleken ca 4-5 cm och bredden max 20 cm och längden max 1-2 meter. Är du intresserad av att köpa någon av dessa i en storlek som inte finns i shoppen (se produkter längre ner) börjar du med att ta kontakt med oss via mejl info@knivmaterial.se . Berätta ungefär vilken storlek du vill köpa. Vi återkommer då med ett prisförslag till dig. Accepterar du prisförslaget så kapar vi biten och vi kan då ge dig ett exakt pris, vi lägger upp produkten i shoppen och du lägger en beställning som vanligt i shoppen och vi skickar din order lika snabbt som vanligt. Att tänka på är att om biten är över 120 cm lång tillkommer en extra fraktavgift på 95 kr, detta kommer att göra att vårt prisförslag till dig (som alltid är inklusive frakt) kommer att vara högre om biten är över 110-115 cm lång. När man köper större block får man räkna med att mindre skavanker förekommen så som kvistar, sprickor, jack eller liknande.

Vårt sortiment av dessa träslag just nu

Lämna ett svar